Търговище  27 °CВторник, 17- ти Май
USD  1.85545 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Грамота за Областна администрация Търговище

Грамота за Областна администрация Търговище Източник: Областна администрация Търговище

Търговище

Областна администрация Търговище е сред 10-те организации с най- висок рейтинг и получи отличие за високи резултати  в категория „Учеща ли е Вашата организация” за 2021г. от  Института по публична администрация.
Заместник областният управител  Ивайло Венков получи отличието по време на специално организирана церемония за награждаване на администрациите класирани на първите 11 места в Рейтинга на учещите администрации за 2021 г., състояла се в София на 14.01.2022г.

През 2021 г. добре познатата инициатива на Института по публична администрация се проведе за четвърта година. Проучването е осъществено в периода октомври– ноември и е проведено онлайн в организациите, заявили участие в проучването на самооценката на администрациите и определянето на рейтинг на учещите организации за 2021г. В него са се включили  81 администрации и почти 3000 служители. От тях са класирани 11 организации, постигнали най- висок резултат за страната и ниво много над приетото за европейски стандарт, като РУО- Русе, РЗИ-Кърджали, Областна администрация- Русе, РУО-Враца и др/, между които са отличени и служителите на областна администрация Търговище.
Инфо Търговище
 
 


Прочетете също
Top