Търговище  8 °CВторник, 19- ти Окт.
USD  1.6781 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Инициативата „Независима надпревара“ за 22 септември

Инициативата „Независима надпревара“ за 22 септември Източник: Община Търговище

Търговище

Община Търговище обявява инициатива за най-много изминати крачки „Независима надпревара“. Поводът е Денят на Независимостта на България (22 септември) и Европейската седмица на мобилността (16-22 септември), целяща да подобри публичното здраве и да популяризира придвижването със средства, незамърсяващи околната среда.
Всички желаещи да участват трябва да изпратят до местната администрация екранна снимка на извървените от тях крачки на 22 септември, записани на мобилно и/или смарт устройство. Трябва да се приложи и снимка/селфи от разходката до исторически или природни кътчета и забележителности в рамките на община Търговище. 
Участието в инициативата е индивидуално. Извървелите минимум 10 000 крачки на 22 септември, ще участват в жребий за разпределението на 50 предметни награди. Специална награда е предвидена за участника с най-голямо постижение.
Материалите се изпращат до 17.00 ч. на 23 септември, на имейл:  presscenter.targovishte@gmail.com. Посочват се трите имена и телефон за обратна връзка. Жребият за разпределението на наградите ще бъде изтеглен на 27 септември. 
Най-добрите постижения, както и красиви, и забавни кадри, ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Община Търговище. 
Инфо Търговище
 
 


Прочетете също
Top