Търговище  27 °CВторник, 17- ти Май
USD  1.85545 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Изтеглиха жребия с награди за изрядните данъкоплатци в Търговище

Изтеглиха жребия с награди за изрядните данъкоплатци в Търговище Източник: Община Търговище

Търговище

40 предметни награди бяха разпределени днес в жребия на Община Търговище за стимулиране на изрядните данъкоплатци. Право да участват в него имаха гражданите, заплатили целия годишен размер на данъците върху превозните средства, недвижимите имоти и таксата за битови отпадъци в срок до 3 май.
Жребият бе изтеглен от 9-годишната Ивайла Димитрова в присъствието на зам.-кмета Валентин Велчев и помощник-нотариус Иван Иванов.
„Чрез жребия от една страна стимулираме нашите граждани да заплатят местните си данъци и такси още в началото на годината, а от друга страна, е един жест към всички, които са били изрядни“, заяви зам.-кметът Велчев.
Сред наградите има уреди за здравословно готвене, сокоизстисквачки, кафемашини, прахосмукачки, скари, фритюрници, тостери и други.
Наградите могат да бъдат получени в 30-дневен срок от централния вход на Община Търговище. Гражданите трябва да представят документ за самоличност, както и отрязъка от талона за участие в жребия, който са получили при плащането на налозите.
Списъкът с печелившите e публикуван тук. 
Инфо Търговище
 
 


Прочетете също
Top