Търговище  8 °CЧетв, 23- ти Март
USD  1.81347 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Кампания за събиране на излезли от употреба електрически уреди в Попово

Кампания за събиране на излезли от употреба електрически уреди в Попово Източник: Община Попово

Област

Общинска администрация – Попово организира кампания по оползотворяване на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване. Кампанията се реализира съвместно с  организация, извършваща такъв вид дейност. За целта е необходимо всички желаещи – физически лица, разполагащи с неработещи вече електроуреди (микровълнови печки, телевизори, перални, компютри, ютии, тостери, принтери и др.) да се обадят на телефон 0800 14 100 (безплатно, без код за населено място) или на телефоните в Община Попово – 0608 40 213 или 0878 675 898.
Ще бъде осъществен контакт с всеки желаещ да предаде ИУЕЕО (излязло от употреба електрическо и електронно оборудване), след записване на посочения телефон за връзка, относно организацията по вземането на ИУЕЕО (излязло от употреба електрическо и електронно оборудване) от домакинствата.
Обръща се внимание, че ИУЕЕО ще се приема от домакинствата само в пълен комплект – т.е. разкомплектовани уреди или само външна част на уреда няма да се приемат.
Община Попово призовава притежателите на ИУЕЕО да се възползват от условията на кампанията, като по този начин спомогнат за намаляване на количеството депонирани отпадъци, пестене на суровини и ресурси и осигуряване на чиста околна среда на нас и нашите деца. 
Инфо Търговище 
 
 


Прочетете също
Top