Търговище  22 °CНеделя, 25- ти Септ.
USD  2.00516 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Листата на БСП Търговище - местни хора, доказани професионалисти

Листата на БСП Търговище - местни хора, доказани професионалисти

Избори

Листата на БСП в 28 МИР Търговище е единствената, изцяло съставена от местни кандидати – доказани професионалисти от различни сфери, познаващи отлично проблемите на област Търговище, които не просто стоят близо до местните хора – те са част от нас и са готови да работят с грижа за нашите интереси и нужди! Кои са те?:

Д-р Светослав Иванов Стефанов – от град Търговище - личен лекар, специалист по здравен мениджмънт, управител на медицинска практика „ХЕЛИОС“, председател на общопрактикуващите лекари в Търговище, награждаван за „Лекар на годината” през 2014г., общински и областен председател на БСП – Търговище, общински съветник, семеен с едно дете.

Николай Цонев Черкезов – от град Попово - инженер-технолог по професия, ръководител производство с дългогодишен управленски опит в бизнес сектора, председател на Общински съвет на БСП – Попово, член на Областния съвет на БСП-Търговище, семеен. (Преференция 102)

Павлинка Иванова Тасева – от град Омуртаг - финансист, с дългогодишен опит в НАП – Търговище, мениджър на счетоводна кантора, председател на Общински съвет на БСП – Омуртаг, семейна с две деца. (Преференция 103)

Марияна Николова Петрова – кандидат от гражданската квота - с висше образование Българска филология. Има дългогодишен учителски стаж. Понастоящем е председател на общинската организация на Синдиката на българските учители в град Омуртаг, семейна. (Преференция 104)

Иван Неделчев Вълчев – от град Опака - по професия е строителен техник. Бил е общински съветник в гр. Опака и кандидат за кмет. Работи в частния сектор. Семеен с двама сина. (Преференция 105)

Десислава Евгениева Петрова – от град Търговище – юрист по професия, работила е като старши юрисконсулт в община Търговище и в областна администрация Търговище. Била е няколко мандата общински съветник, доскорошен зам. областен управител. Работи като регионален мениджър банково застраховане и инвестиции. Семейна с две деца. (Преференция 106)

Георги Григоров Гогов – от град Попово - активен спортист – волейболист. Дипломира се с профил „стопанско управление“. Работи в частния сектор в сферата на дървообработването и озеленяването. Минал е през всички етапи на развитие в БСП – от членство в Младежкото обединение до Национален съвет на БСП. Семеен, баща на две момчета. (Преференция 107)

Светослав Христов Загоров – от град Търговище - с висше икономическо образование. Работил е като програмист, директор на ОББ – АД – клон Търговище, а от 2009г. е административен ръководител на ЕМУ – Търговище. С опит като общински съветник. Горд баща на млад юрист. (Преференция 108)
Пресцентър на КП "БСП за България"
 
 


Прочетете също
Top