Търговище  29 °CВторник, 23- ти Юли
USD  1.79632 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Областният управител разговаря с главния секретар на омбудсмана на Република България

Областният управител разговаря с главния секретар на омбудсмана на Република България Източник: Областна администрация-Търговище

Област

Областният управител Гюрсел Хасанов проведе работна среща с главния секретар на омбудсмана на Република България д-р Айсун Авджиев.
По време на работното посещение областният управител Гюрсел Хасанов обсъди със секретаря на омбудсмана конкретни проблеми и казуси на жители от област Търговище, поискали помощ по време на приемния ден в администрацията. Обсъдени бяха често задавани въпроси от различно естество, свързани с жалби и сигнали от граждани в сферата на здравеопазването, социалните услуги и др. Хасанов заяви, че съвместната институционална работа трябва да продължи, в интерес на жителите на област Търговище.
„Още при встъпването ми в длъжност заявих, че ще работим активно за подобряване на живота в населените места от нашата област, както и за това действията на Областна администрация да бъдат прозрачни и достъпни за всички. Считам, че с екипната междуинституционална работа ще можем да оползотворим възможностите за общи действия и партньорство при разрешаването на проблемите на местните жители”, отбеляза областният управител Гюрсел Хасанов.
Инфо Търговище
 
 


Прочетете също
Top