Търговище  8 °CПетък, 5- ти Март
USD  1.63832 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Радослав Бойчев от "Има такъв народ": Не може повече така

Радослав Бойчев от "Има такъв народ": Не може повече така Източник: Инфо Търговище

Политика

Радослав Бойчев e  40 годишен, семеен с две деца. Средното си образование завършва в гр.Търговище, Икономически техникум, специалност "Счетоводство и контрол". Висшето си образование придобива  в Академия на МВР, специалност "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред”, бакалавър. От 2003 до 2010 г. е служител на териториалното звено " Борба с организираната престъпност" при ГДБОП - МВР, група "Терор". Като част от ТЗБОП - Търговище, дейността му е  била насочена към неутрализиране на престъпни групи.От 2010 г. до настоящия момент е  Отговорник по сигурността в местно предприятие.

Г-н Бойчев, какво провокира включването ви в партията на Слави Трифонов?

Винаги съм бил, политически активен. В тази връзка, съм се ръководил от мажоритарния елемент, при всеки избор. Наблюдавам внимателно процесите в страната, през последните години и установявам, че нищо не се променя, за качеството на живот на хората. Тези същите хора, които са гласували доверие, дали са своя вот, и в заключение нищо не се променило. Аз съм един от тези хора. С "лека ръка" не се зачете, свободна форма на представени проблеми, инициирани чрез Референдум. Политическият проект на г-н Трифонов, със заложените цели и принципи, изцяло припокрива моите възгледи за развитие на страната. От изложеното до тук мотивът за включването ми е ясен. Време е да излезем, с лицата си и да кажем: "Не може повече така!!!". Шегуваме се в екипа ни, че със "зор" се опитват /властимащите/ да ни правят политици. Понятия, които във времето, са се отъждествили с непрозрачност, корупция, лъжливи обещания.....Но това, според действащото законодателство, е едиственият легитимен начин да се направят крачките, в правилната посока.

На какво организационно ниво се намира местната структура на ПП "Има такъв народ"?

Екипът, с който работим, е възприел принципа, че при изграждането на структурите на политическата партия на местно ниво, хората в тази структура, тряба да с високи морални ценности, реализирани в професионален аспект, "инвестирали" в своето образование и компетенции, и не на последно място мотивирани да се промени статуквото в страната ни. В тази връзка наблягаме на качеството, защото ПП "Има такъв народ" не е еднодневен проект, както им се иска на властимащите. Не мога да скрия задоволството си, че всеки ден при нас идват такива хора. Към момента структурата е изградена на 90% в общините в областта, но това е процес, който ще е постепенен и ще се ръководи от принципа, който споменах. Дори в момента на вземането на това интервю, ми звънят хора, които искат да се включат като застъпници, симпатизанти и т.н.

Какво очаквате от престояшите избори?

Очаквам да сме "достигнали" до хората! Във всички разговори и срещи, които провеждаме, обясняваме защо е важно да се гласува! Друг е въпросът, дали ще възприемат нашите цели и принципи! И тук ще го спомена, чрез масово гласуване, рязко се намалява възможността за контролиран вот, като се увеличава възможността за реална представителност! Усилията, които полагаме, си заслужават и съм убеден, че на 05.04.2021 утрото ще е "помъдряло".
Инфо Търговище 
 
 


Прочетете също
Top