Търговище  -1 °CСъбота, 28- ми Януари
USD  1.80012 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Среща на ръководството на Има Такъв Народ със симпатизанти в град Търговище

Среща на ръководството на Има Такъв Народ със симпатизанти в град Търговище Източник: ИТН

Политика

Всички знаете каква е политическата ситуация в страната. България е в задънена улица. Това по което започваме да работим е нов референдум. Този мач сме го играли и сега ни предстои да съберем 400,000 подписа за да бъде проведен.
Това споделиха в неделя на среща със симпатизанти на ПП „ Има Такъв Народ  - сценаристите на Слави Трифонов - Александър Вълчев, Ивайло Вълчев, Филип Станев и Драгомир Петров. Те разговаряха с гражданите и споделиха стъпките които предстоят пред партията.
Най-важното е да се чуе гласът на хората – заяви Александър Вълчев. Те може да искат, а може и да не искат промяна в системата но важното е хората да бъдат чути.
Парламентът който функционира в момента, доказва, че тази система тотално се е изчерпала в своята същност. Не се е случвало в историята на българският парламент, откакто той съществува като институция, да не може да се избере толкова дълго време председател, а още повече абсурдът, да бъде избран Вежди Рашидов! Първи ярък пример че това нещо не работи. Втори много ярък пример е това което сега се опитват да направят с връщането на хартиената бюлетина. Не може заседание на парламента може за над 8 часа да се гласува дори името на законопроекта за промяна на Избирателният кодекс.

По думите на Филип Станев, новата така наречена „ „хартиена коалиция“ е насочена изцяло към местният вот. За тях ще бъде много удобно да се върне този стар модел, отбеляза още той.
Според Драгомир Петров – Има Такъв народ са абсолютно наясно и са излезли с чистото съзнание – какво сме и какво не сме направили. Опитахме се да променим системата и тя ни изхвърли, сподели той.
На срещата със симпатизантите бе представен новият координатор на Има Такъв Народ за област Търговище – Ирена Димитрова. Тя има за цел да заздрави структурите на Има Такъв Народ в областта. За целта тя призова всички симпатизанти на партията да се свързват с нея с предложения и препоръки. За всички желаещи да се регистрират като  членове или симпатизанти на Има Такъв Народ, може да се свързват с нея на 0896 -726242 или емайл reni_76@yahoo.com
Инфо Търговище
 
 


Прочетете също
Top