Търговище  10 °CВторник, 23- ти Април
USD  1.83233 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Три коли катастрофираха на пътя София - Варна

Три коли катастрофираха на пътя София - Варна

Област

В резултат на пътен инцидент на пътя София-Варна на три МПС са причинени значителни материални щети. Той е станал на 21.02.2024 г.
около 15,30 ч на път I-4(София-Варна), км 214+130 – след разклона за с. Пролаз в посока гр. Омуртаг. Лек автомобил „Фиат“ турска регистрация,
управляван в посока гр. Варна – гр. София от 43-годишен правоспособен водач – гражданин на Република Турция, е блъснал с предната си част
движещ се пред него товарен автомобил „КАМАЗ“ със софийска регистрация - фирмена собственост, управляван от 53-годишен правоспособен водач от гр. Търговище, и се е преобърнал по таван на пътното платно.
Впоследствие лек автомобил „Дачия Докер“ с благоевградска регистрация-фирмена собственост, управляван от правоспособен 46- годишен водач от гр. В. Търново, който е предприел маневра „изпреварване“, се е блъснал в един от двата автомобила. В резултат на пътно-транспортното произшествие са причинени значителни материални щети на трите участвали в него МПС.
След инцидента в МБАЛ-Търговище са откарани за преглед две жени от с. Острово, обл. Разград – на 50 и на 73 год., пътували в лекия автомобил „Фиат“: първата – с контузия на шията, а втората – с контузия на гръден кош. Установено е, че нямат фрактури. Няма опасност за живота им. Жените са прегледани в болницата и са освободени за домашно лечение. Водачите на трите МПС са изпробвани по надлежния ред за евентуално наличие на алкохол или на наркотични вещества. Пробите са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.
Инфо Търговище 
 
 


Прочетете също
Top