Търговище  2 °CВторник, 18- ти Януари
USD  1.72062 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Връчиха наградите в конкурса „Да украсим за Коледа община Търговище“

Връчиха наградите в конкурса  „Да украсим за Коледа община Търговище“ Източник: Община Търговище

Търговище

Днес в Община Търговище кметът д-р Дарин Димитров връчи наградите на победителите в конкурса „Да украсим за Коледа община Търговище“. За поредна година конкурсът се проведе онлайн, на фейсбук страницата, носеща името на конкурса. Отличени са първите 10 участници, събрали най-много харесвания на публикациите с направената от тях коледна украса на частни и обществени пространства. 
„Благодаря на всеки един от отличените и на всички останали участници за старанието, за желанието да допринесете за коледния дух в общината. Във времената, в които живеем, имаме нужда от повече оптимизъм, от красота, които всички Вие сте създали за останалите“, заяви кметът д-р Димитров. 

Първото място е за Любомир Атанасов от квартал Въбел. Външната украса на неговите дом и дворно пространство са получили одобрението на 678 души. На второ място е миналогодишният победител, кметството на село Ловец, с 644 харесвания. Трети е класиран Шабан Авджъ от град Търговище. Публикацията с елегантно украсената му тераса на ул. „Любен Каравелов“ е получила 533 харесвания.
Топ 10 допълват: кметството на село Бистра; магазин "Надежда-М" в квартал "Запад" 3; Стоян Дяков от квартал Бряг; Храм "Света Троица" в квартал Въбел; Милка Евтимова, ул. "Тополница", квартал Въбел; кметство и читалището на село Макариополско и Народно читалище "Родина-1927", село Пробуда.
Всички отличени получиха грамота и ваучер за магазин за стоки за бита.
Общо 24 бяха участниците в конкурса през тази година.  
Инфо Търговище
 
 


Прочетете също
Top