Търговище  12 °CСъбота, 2- ри Март
USD  1.80878 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Започва конкурсът „Да украсим за Коледа община Търговище“

Започва конкурсът „Да украсим за Коледа община Търговище“ Източник: Община Търговище

Търговище

Община Търговище обявява традиционния си конкурс за  най-атрактивна празнична украса. И през тази година той ще се проведе на фейсбук страницата на конкурса "Да украсим за Коледа община Търговище“.
Надпреварата е за най-атрактивна външна празнична украса на сграда, балкон, двор, междублоково или друго обществено пространство, търговски обект и други. Участието е отворено за жителите от всички населени места в общината, за физически и юридически лица.
Заявки за участие са подават до 12.00 ч. на обяд на 23 декември 2022 г. Изпращат се до три снимки на всеки обект, участващ в надпреварата, на имейл адреса presscenter.targovishte@gmail.com или на лично съобщение на фейсбук страницата на конкурса. Посочват се имена (организация или фирма), адрес на обекта и телефон за връзка.
Всички снимки ще бъдат публикувани в страницата. Първите десет участници, получили най-много харесвания на публикацията с тяхната украса, ще спечелят ваучер от магазин за стоки за бита, на стойност 100 лева. Гласуването ще продължи до 12.00 ч. на 3 януари 2023 г.
През януари ще бъде обявена и датата за връчване на наградите. 
Инфо Търговище 
 
 


Прочетете също
Top